JavaScript is required for our website accessibility to work properly. טראמפ בהצהרה לצד נתניהו: "היו לנו דיונים מצוינים היום, גם על נושאים כמו איראן" | זמן ישראל

טראמפ בהצהרה לצד נתניהו: "היו לנו דיונים מצוינים היום, גם על נושאים כמו איראן"

ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ, 7 באפריל 2025 (צילום: SAUL LOEB / AFP)
SAUL LOEB / AFP
ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ, 7 באפריל 2025

ראש הממשלה בנימין נתניהו ונשיא ארה"ב דונלד טראמפ מסרו הצהרות בחדר הסגלגל בבית הלבן.

טראמפ החל ואמר כי נתניהו הוא "אדם מיוחד". לדבריו, "נפגשנו יחד עם הצוות והגענו לכמה פתרונות טובים". עוד אמר: "אנחנו הידידים הכי טובים, אני הנשיא שהכי טוב לישראל וגאה להיות כזה, היו לנו דיונים מצוינים היום, גם על נושאים כמו איראן".

נתניהו בתגובה אמר כי "אנחנו מעריכים אותך מאוד". עוד אמר כי "שוחחנו על נושאים רבים מאוד, כמובן המכסים, אנחנו נוריד את כל המחסומים בסחר ואני חושב שישראל תוכל להוות דוגמה לעולם.

"צריך שהסחר הבינלאומי יהיה הוגן. אנו עומדים להסיר את המכסים במהרה, מקווה שנגיע לפתרון במהירות. אנו מדברים על תוצאות והן יקרו".

בתגובה לשאלה בעניין החטופים אמר נתניהו כי זה "סיפור אנושי עצוב. שוחחנו על החטופים וגם על עזה". הוא טען כי "אנחנו עובדים על עסקה נוספת, ומקווים שנצליח להוציא את כל החטופים ולהסיר את חמאס מרצועת עזה". עוד אמר כי "דנו על החזון של טראמפ לעזה, כולל שמדינות יקבלו פלסטינים מרצונן החופשי".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.