JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יותר מ-250 אנשי מוסד לשעבר קוראים להגיע להסכם עם חמאס, גם במחיר הפסקת המלחמה | זמן ישראל

יותר מ-250 אנשי מוסד לשעבר קוראים להגיע להסכם עם חמאס, גם במחיר הפסקת המלחמה

למעלה מ-250 יוצאי מוסד חתמו על עצומה, שבה הם קוראים לממשלה לפעול באופן מיידי להשגת הסכם להשבת 59 החטופים הביתה, ללא דיחוי, גם במחיר הפסקת הלחימה.

על העצומה – שאותה מובילים דוד מידן וגייל שורש – חתומים ראשי המוסד לשעבר דני יותם, אפרים הלוי ותמיר פרדו, סגן ראש המוסד ועשרות ראשי אגפים וסגני ראשי אגפים.

הנוסח המלא

לכבוד ממשלת ישראל,

אנו, החתומים מטה, לשעבר משרתות ומשרתים במוסד למודיעין ותפקידים מיוחדים, חלק מאותם אלה שכינית עשבים שוטים, מביעים את תמיכתנו המלאה במכתב הטייסים, אשר משקף גם את דאגתנו העמוקה לגבי עתיד המדינה ומצטרפים לקריאה לפעול באופן מיידי להשגת הסכם להשבת כל 59 החטופים הביתה, ללא דיחוי, גם במחיר הפסקת הלחימה.

אנו מאמינים כי המשך הלחימה מסכן את חיי החטופים ואת חיי חיילינו, וכי יש למצות כל אפשרות להשגת הסכם שיביא לסיום הסבל. אנו קוראים לממשלה לקבל החלטות אמיצות ולפעול באחריות למען ביטחון המדינה ואזרחיה.

אנו מצטרפים לקריאה לכל אזרחי ישראל לדרוש את החזרת החטופים כעת ואת הפסקת הלחימה. כל יום שעובר מסכן את חייהם, כל רגע נוסף של הססנות הוא חרפה.

קדושת החיים, אדוני ראש הממשלה, קודמת ל"אל נקמות".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.