JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הרצוג בביתם של החטופים גלי וזיו ברמן: "נמשיך לעשות הכול כדי להחזיר את החטופים למשפחותיהם" | זמן ישראל

הרצוג בביתם של החטופים גלי וזיו ברמן: "נמשיך לעשות הכול כדי להחזיר את החטופים למשפחותיהם"

הנשיא הרצוג בוועידת האנשים של המדינה. 7 באפריל 2025 (צילום: גיל נחושתן)
גיל נחושתן
הנשיא הרצוג בוועידת האנשים של המדינה. 7 באפריל 2025

נשיא המדינה יצחק הרצוג כתב על החטופים גלי וזיו ברמן ואמר כי "נמשיך לעשות הכול כדי להחזיר את גלי וזיו ואת כל אחיותינו ואחינו למשפחותיהם".

"לפני 14 שנה, בפוסט שהעלה בליל הסדר, ייחל החטוף גלי ברמן לחירותו של גלעד שליט. בכאב גדול, בחג החירות הזה, אנחנו מייחלים לחירותו האמיתית של גלי יחד עם אחיו התאום זיו – ושל כל החטופות והחטופים שלנו שעדיין מוחזקים בגיהינום שבי מרצחי החמאס.

"‏כבר 556 ימים עברו מאז שגלי וזיו ברמן נחטפו מבתיהם בדור צעיר בקיבוץ כפר עזה, ומאז מוחזקים בידי מרצחים. הבוקר הגענו לביתה הארעי של משפחת ברמן. נכנסנו לחדרים שאמא טליה ממשיכה להכין עבורם, ושמענו עוד על שני הצעירים המופלאים הללו, בעלי לב זהב, חברמנים אמיתיים וכישרוניים במיוחד. ראינו משפחה מלאה בכאב, אך גם מלאה בעוצמה, תקווה, ואמונה – שנאבקת בכל כוחה לחזרתם.

"‏נמשיך לעשות הכול כדי להחזיר את גלי וזיו ואת כל אחיותינו ואחינו למשפחותיהם. לא נעצור עד שישובו לחירותם".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.