המשטרה הודיעה כי פתחה ב"מבצע אכיפה לאומי משולב" בעיר רהט ובסביבתה, שבמסגרתו פועלים למעלה מ-1,000 שוטרים, לוחמי מג"ב ומשמר לאומי וגורמי אכיפה ממשלתיים.
עד כה נתפסו למעלה מ-60 כלי רכב בשווי של למעלה מ-20 מיליון שקלים, כחלק מ"המאמץ הלאומי לניתוק צינור החמצן הכלכלי של משפחות הפשע בחברה הערבית", לפי המשטרה.
מבצע אכיפה לאומי משולב נפתח הבוקר בעיר רהט וסביבתה – למעלה מ-1,000 שוטרים, לוחמי מג"ב ומשמר לאומי וגורמי אכיפה ממשלתיים פועלים כעת בשטח
עד כה נתפסו למעלה מ-60 כלי רכב בשווי של למעלה מ-20 מיליון שקלים, כחלק מהמאמץ הלאומי לניתוק צינור החמצן הכלכלי של משפחות הפשע בחברה הערבית… pic.twitter.com/KDJoNialb5
— משטרת ישראל (@IL_police) May 7, 2025
מפכ"ל המשטרה דני לוי מסר: "אנחנו נחזיר את המשילות והריבונות למדינת ישראל, אין דרך אחרת, זו הדרך היחידה שמדינה חפצת חיים צריכה להיות, אנחנו לא נוותר לאף אחד.
"יקום בבוקר אדם, בכל מקום, בכל יישוב, ערבי ויהודי, ובסוף היום יחזור לביתו, יגדל את משפחתו, יחנך את ילדיו ויחיה במדינת ישראל. לא ניתן לאף אדם לקום בבוקר, לרצוח ולקחת את כספו של מי שעובד ביושר.
"אנחנו פה ואנחנו נמשיך עם מבצעי הערים ביחד עם כל השותפים שלנו, כי מדינת ישראל כרגולטור אחד גדול יכולה לנצח בכל אירוע, ואני מאוד אופטימי כשאני מסתכל על כולכם. מדינת ישראל תמשיך לפעול בשילוב זרועות ובכל האמצעים העומדים לרשותה נגד גורמים עברייניים ולמען הציבור הנורמטיבי".
במקום היה גם השר איתמר בן גביר, שהתעמת עם ראש עיריית רהט.
ראש עיריית רהט מוחה על הריסות הבתים בעירו, ונדחף באלימות על ידי בריוני בן גביר, באותו יום שבו הונח מטען חבלה במתחם העירייה ואחרי אינספור איומים על חייו.
הגזענים והבריונים של בן גביר לא היו מעזים לסלק כך ראש עיר יהודי@israelpolice pic.twitter.com/gs8d1Rz7NC— Ahmad Tibi (@Ahmad_tibi) May 7, 2025
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו