דובר צה"ל: עדכן כי צה"ל תקף באמצעות מטוסי קרב לפני זמן קצר והשמיד תשתיות טרור של שלטון הטרור החות'י בנמלים חודידה וא-סליף שבתימן.
בהודעה נמסר כי נמלים אלו משמשים להעברות אמצעי לחימה והם דוגמא נוספת לשימוש והניצול הציני ששלטון הטרור החות'י עושה בתשתיות האזרחיות למען קידום טרור.
עוד נמסר כי תקיפות אלו בוצעו כנגד תוקפנות שלטון הטרור החות'י, ומצטרפות לתקיפות צה"ל בשבוע שעבר בשדה התעופה המרכזי בצנעא וכן לתקיפות קודמות שבוצעו בנמלים אלו, על מנת להעמיק את הפגיעה ביכולות הטרור של החות'ים.
לפי צה"ל, התקיפות בוצעו לאחר אזהרות מקדימות רבות של צה"ל לצורך צמצום פגיעה אפשרית באוכלוסייה האזרחית במרחב אתרים אלו, וכן תימשך מניעת כל פעילות עוינת מהנמלים.
כמו כן, לאור השימוש שעושה שלטון הטרור החות'י לצורכי טרור בנמלים אלו, צה"ל שב ומזהיר את השוהים בנמלים להתרחק ולהתפנות מהמרחב. "צה"ל נחוש להמשיך לפעול ולפגוע בעוצמה בכל מי שמהווה איום על תושבי מדינת ישראל, ובכל מרחק בו יידרש", נמסר.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו