JavaScript is required for our website accessibility to work properly. סמוטריץ׳: פיזור הממשלה בזמן מלחמה הוא סכנה קיומית | זמן ישראל

סמוטריץ׳: פיזור הממשלה בזמן מלחמה הוא סכנה קיומית

שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ נואם במליאה. 11 ביוני 2025 (צילום: דני שם טוב, דוברות הכנסת)
דני שם טוב, דוברות הכנסת
שר האוצר בצלאל סמוטריץ׳ נואם במליאה. 11 ביוני 2025

בצלאל סמוטריץ' גילה במליאה "בסוגריים" כי חימוש המיליציות בעזה הוא "הזיה". "עשו את זה מאחורי גבינו בלי לדבר איתנו", מוסיף שר האוצר והשר במשרד הביטחון.

השר סמוטריץ' סיפר בנאום תשובה לשאילתות, שהתבקש לטענתו להאריך, כי הוא עושה הכל כדי לגרום לקריסת הרשות הפלסטינית שמרדימה את ישראל ביטחונית.

לגבי הדרמה הפוליטית אמר שר האוצר כי פיזור הממשלה בזמן מלחמה הוא "סכנה קיומית" לישראל. הוא פנה מעל בימת המליאה לח"כ פינדרוס וביקש שיקשיב לו ואמר – "ההיסטוריה לא תסלח לאף אחד שיסחוב את מדינת ישראל לבחירות בזמן מלחמה ויוביל להפסד במלחמה".

"אנחנו צריכים את האחים החרדים שלנו כחלק מהמצווה הגדולה של שירות צבאי איתנו. זו מצווה גדולה, וזו גם צורך קיומי, לאומי וביטחוני", הוסיף סמוטריץ', תוך שהוא מדגיש שיש לעשות זאת "תוך שמירה על שלמות הממשלה".

השר סמוטריץ' ציין כי אין לו נכסים ועל כן הוא לא מפחד מהסנקציות שהטילו לא מדינות כי אם ממשלות שמאל.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.