JavaScript is required for our website accessibility to work properly. טראמפ קרא לאיראן לחתום על הסכם ובכך למנוע את המשך המתקפה | זמן ישראל

טראמפ קרא לאיראן לחתום על הסכם ובכך למנוע את המשך המתקפה

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בפורום עסקי באבו דאבי, 16 במאי 2025 (צילום: Giuseppe CACACE / AFP)
Giuseppe CACACE / AFP
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בפורום עסקי באבו דאבי, 16 במאי 2025

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ קרא לאיראן לחתום על הסכם בעניין תוכנית הגרעין שלה ובכך תעצור את המתקפות הבאות, "שכבר תוכננו".

ברשומה שפרסם ברשת החברתית Truth Social כתב טראמפ –

נתתי לאיראן שוב ושוב הזדמנות להגיע להסכם. אמרתי להם, במילים החזקות ביותר, "פשוט תעשו את זה", אבל לא משנה כמה ניסו, לא משנה כמה קרובים היו – הם פשוט לא הצליחו. אמרתי להם שזה יהיה הרבה יותר גרוע מכל דבר שהם מכירים, ציפו לו או נאמר להם, שארצות הברית מייצרת את הציוד הצבאי הטוב והקטלני ביותר בעולם, בפער עצום, ולישראל יש הרבה ממנו – ועוד הרבה בדרך – והם יודעים איך להשתמש בו.

כמה קיצונים איראנים דיברו באומץ, אבל הם לא ידעו מה עומד לקרות.

כולם מתים עכשיו, וזה רק ילך ויחמיר! כבר היו אבדות רבות והרס עצום, אבל עדיין יש זמן לעצור את הטבח הזה, לפני שהמתקפות הבאות, שכבר תוכננו, יהיו אפילו אכזריות יותר.

איראן חייבת לחתום על הסכם – לפני שלא יישאר כלום – ולשמור על מה שפעם היה ידוע כ"אימפריה הפרסית". לא עוד מוות, לא עוד הרס – פשוט תעשו את זה, לפני שיהיה מאוחר מדי. אלוהים יברך את כולכם!

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.