צה"ל אישר כי חיל האוויר תקף את כלא אווין בטהרן: "סמל לדיכוי ואיום מודיעיני"
דובר צה"ל, תת-אלוף אפי דפרין, אישר כי חיל האוויר תקף את כלא אווין הידוע לשמצה בטהרן, כחלק מגל תקיפות נרחב על יעדים צבאיים וממשלתיים באיראן.
לדבריו, "המסר בתקיפות הללו ברור: יש לנו עוד הרבה תוכניות תקיפה". עוד הוסיף: "נדע להמשיך ולפגוע בכל רכיב של המשטר שהוא חלק מהתוכניות שמאיימות על ישראל".
לגבי כלא אווין, דפרין אמר כי מדובר ב"סמל לדיכוי העם האיראני. בכלא נכלאו מי שהוגדרו אויבי המשטר, שם הם עברו עינויים".
בנוסף, לדבריו, "בתוך מתחם הכלא בוצעה פעילות מודיעינית נגד ישראל, לרבות סיכול ריגול". דפרין טען כי התקיפה בוצעה באופן מדויק כדי "להימנע מפגיעה בחפים מפשע".
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו