בית משפט השלום בתל אביב הרשיע היום את תושב טבריה, מנחם רביב, בעבירה של הטרדת עד בשל פוסטים שפרסם בגנותה של עדת המדינה הדס קליין, שהעידה במשפטו של ראש הממשלה בנימין נתניהו. על רביב נגזרו שני חודשי מאסר על תנאי למשך שלוש שנים, קנס בסך 500 שקל ופיצוי בסך 2,000 שקל לקליין.
לפי כתב האישום שהגישה פרקליטות המדינה, כחודש וחצי אחרי שסיימה את עדותה, פרסם רביב בחשבונו ברשת "אקס": "ימח שמה של הבולשביקית מפא"ינקית הדס קליין הארורה, היא וכל חבר מרעיה שטפלו האשמות שווא על מר בנימין נתניהו", לצד תמונה של קליין בבית המשפט.
בהמשך כתב: "מעדות אחת אל משניה, מסתבר שרשעותה וחלאותה של הנאלחת הדס קליין וכל חבר מרעיה, גדלה בקצב שהולך ונעשה מהיר יותר וחייבים לעצור אותה שאם לא כן היא חלילה וחס, עלולה להתפשט ממש כפי התפשטותו האקספננציאלית של נגיף הקורונה הקטלני".
רביב הוא הנאשם השלישי שהורשע בעבירה של הטרדת עד בקשר לתיקי האלפים. בבתי המשפט מתנהלים חמישה כתבי אישום נוספים שהגישה הפרקליטות נגד נאשמים שהטרידו את העדים הדס קליין וניר חפץ בנוגע לעדויותיהם במשפט.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו