JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שני ישראלים, אב ובן, נהרגו במהלך טיול בהרי האלפים שבאוסטריה | זמן ישראל

שני ישראלים, אב ובן, נהרגו במהלך טיול בהרי האלפים שבאוסטריה

שני ישראלים, אב ובנו, נהרגו במהלך טיול בהרי האלפים שבאוסטריה. לפי הדיווחים האב טייל עם שני בניו, ובשלב מסוים החליק על קרקע רטובה ונפל מגובה של מאות מטרים. אחד הבנים ניסה לתפוס אותו ונפל גם הוא.

לפי הדיווחים, במקום שררו תנאי ערפל קשים. הבן השני היה עד לתקרית, ניסה לחלצם וקרא לעזרה, והזעיק את כוחות החילוץ. מטיילים נוספים ששמעו קריאות עזרה הזעיקו גם הם מסוק שהגיע לפנות את הנפגעים, אך כוחות ההצלה נאלצו לקבוע את מותם של השניים.

ממשרד החוץ נמסר: "המחלקה לישראלים במצוקה בשיתוף עם שגרירות ישראל בוינה ובברן מטפלים באירוע הטרגי בו נהרגו שני אזרחים ישראלים באוסטריה. משרד החוץ נמצא בקשר עם בני המשפחה ומסייע להם בשעה קשה זו".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.