JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ש"ס ויהדות התורה: "אדלשטיין מפיל במו ידיו את ממשלת הימין" | זמן ישראל

ש"ס ויהדות התורה: "אדלשטיין מפיל במו ידיו את ממשלת הימין"

יולי אדלשטיין בחדר ועדת החוץ והביטחון של הכנסת, 15 ביולי 2025 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
יונתן זינדל/פלאש90
יולי אדלשטיין בחדר ועדת החוץ והביטחון של הכנסת, 15 ביולי 2025

ש"ס ויהדות התורה תקפו הערב את יושב ראש ועדת החוץ והביטחון יולי אדלשטיין, שלטענתן, "עמד היום מול המצלמות – ושיקר לציבור במצח נחושה".

בהודעה שפרסמו שתי הסיעות נכתב ש"כבר שנה וחצי שהוא מוליך שולל את צוותי המו"מ, את הרבנים, את אנשי המילואים, את גורמי הצבא והביטחון – ואת כל מי שפעל בכנות להביא להסדר מאוזן ומכובד בסוגיה".

יולי אדלשטיין נושא דברים בחדר ועדת החוץ והביטחון של הכנסת, 15 ביולי 2025 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
אדלשטיין נושא דברים בסוגיית הגיוס בחדר ועדת החוץ והביטחון של הכנסת, היום (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)

לטענת ש"ס ויהדות התורה, אדלשטיין "ממשיך להטעות אודות 'מתווה פשרה' שגיבש, אך בפועל הוא חיבל שוב ושוב בכל מתווה אפשרי. רק השבוע, במהלך חמור וחסר תקדים, שינה אדלשטיין את הסיכומים המרכזיים שהושגו – והכניס שורת הגבלות והשפלות חדשה, תוך פגיעה בוטה בלומדי התורה, ובאמון השותפות עם הליכוד שהוא חלק ממנו. לא במקרה הוא מסרב לחשוף את נוסח החוק עליו הוא הסכים כביכול – משום שהוא יודע שבכך תיחשף שורת ההפרות והתרמיות שלו".

בסיום הודעת הסיעות נכתב: "הציבור בישראל צריך לדעת את האמת: יולי אדלשטיין מנהל משחק פוליטי על גב המשרתים, מנצל בציניות את כאב המשפחות, מחולל קרע חמור במחנה הלאומי, ומפיל במו ידיו את ממשלת הימין. נציגי הליכוד והימין צריכים להוקיע אותו על כך".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.