שר האוצר בצלאל סמוטריץ' הגיע הבוקר לשא־נור בצפון השומרון והצטלם לצד יו"ר מועצת יש"ע יוסי דגן, הרב אליקים לבנון – וכיתוב "מוות לערבים".
בהמשך הופצה תמונה חדשה, שנחתכה בצורה שבה לא רואים את הגרפיטי והציבור ישכח את כל מה שהוא ראה – בדיוק כמו מה שקרה בהתנתקות.
על פי דיווח באתר סרוגים, בביקור השתתפו משפחות גרעין השיבה לשא־נור, וזהו הביקור הראשון מאז החלטת הקבינט שהוביל השר לחידוש ההתיישבות במקום.
השר צייץ בהמשך תמונות נוספות בה סימן את האשמים בתקשורת וכתב כי בסך הכל אף אחד לא שם לב למוות לערבים.
מה שכואב לתקשורת זה לא גרפיטי טפשי שאף אחד לא שם לב אליו אלא העובדה שב"ה אנחנו מובילים מהפיכת התיישבות וביטחון ביהודה ושומרון כפי שלא היה עשרות שנים.
אנחנו שמחים להוביל את תיקון הגירוש מצפון השומרון ואת חידוש ההתיישבות בישוב שאנור מתוך אהבת עם ואדם גדולה. pic.twitter.com/604NT4GSNr
— בצלאל סמוטריץ' (@bezalelsm) August 7, 2025

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו