ראש אגף תקציבים, יוגב גרדוס, סיים את תפקידו ועזב את משרד האוצר, שבו עבד 15 שנה. שר האוצר, בצלאל סמוטריץ', הודה לגרדוס בסרטון שפרסם לעובדי המשרד. לדברי סמוטריץ': "אני מעריך את פועלו ותרומתו של גרדוס לחקיקה, לתקציבים, לחוק ההסדרים ולרפורמות הרבות שהוביל במסגרת תפקידו ואת עבודתו המסורה, הנאמנה והמקצועית.
"זכיתי לעבוד עם יוגב במשך שנתיים וחצי. אני מודה לך על עבודה בתקופה זו בנועם הליכות, מקצועיות על אף משברים ואתגרים קשים כמו הקורונה ומלחמת 'חרבות ברזל'. תודה יוגב על כל הדיונים הארוכים וגם על הוויכוחים והמחלוקות, ובעיקר על ההבנה שכולנו משרתים את מדינת ישראל ועובדים למען כלכלתה".
יוגב גרדוס הודה אף הוא לשר האוצר: "תודה לך השר, על כל מה שעשית למען כלכלת ישראל. אני חושב שהתוצאות מדברות בעד עצמן ואני בטוח שתעלו ותצליחו גם בהמשך".
לפני שנה האשים סמוטריץ' את גרדוס ב"ניסיון שיטתי לסכל את מדיניותו", והציע לו "להניח את המפתחות ולהתפטר". בסופו של דבר, גרדוס לא התפטר אלא השלים את הקדנציה.
מחליפו המיועד של גרדוס, מהרן פרוזנפר, טרם נכנס לתפקיד. זאת, בין השאר, כיוון שעדיין לא הושלם הסכם ניגוד העניינים של פרוזנפר, שעבד כיועץ אסטרטגי לגופים עסקיים רבים. בינתיים אגף התקציבים מתנהל ללא ראש.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו