JavaScript is required for our website accessibility to work properly. קטאר: ישראל לא מגיבה להצעה להסכם | זמן ישראל

קטאר: ישראל לא מגיבה להצעה להסכם

ראש ממשלת קטאר, מוחמד בן עבד א־רחמן אאל ת'אני, נואם במסיבת עיתונאים בדוחה, ב־24 ביוני 2025 (צילום: Karim JAAFAR / AFP)
Karim JAAFAR / AFP
ראש ממשלת קטאר, מוחמד בן עבד א־רחמן אאל ת'אני, נואם במסיבת עיתונאים בדוחה, ב־24 ביוני 2025

דובר משרד החוץ של קטאר, מג'ד אל־אנסארי, הצהיר: "ישראל אינה רוצה להגיב להצעה להסכם. אנו קוראים לקהילה הבינלאומית להפעיל לחץ על ישראל. מיקום המשא ומתן לא משנה למצרים וקטאר.

"מה שחמאס הסכים לו עולה בקנה אחד עם מה שישראל הסכימה לו. על ישראל להגיב להצעה הנוכחית, ונראה שהיא אינה רוצה לעשות זאת. ההסלמה הישראלית בשטח מתרחבת ולא תוביל לתוצאות חיוביות. איננו מתייחסים ברצינות להצהרות התקשורת הישראלית, וממתינים לתגובה רשמית להצעה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.