משפחות החטופים מפגינות מול הקריה בתל אביב, במקביל לישיבת הקבינט, שמתכנס הערב כדי לדון בכיבוש עזה, אך לא ידון במתווה לשחרור חטופים שחמאס הסכים לו לפני כשבועיים.
"אנחנו סיימנו – סיימנו לחכות שאתם תביאו את הפתרון. הפתרון נמצא אצל אזרחי ואזרחיות מדינת ישראל, שמקדשים את החיים ולא מוכנים לתת את ידם לא להביא לקבורה חללים. עם ישראל לא מוכן שחיילי צבא ההגנה שלו ייפלו על מלחמה פוליטית!".
עינב צנגאוקר, אימו של החטוף מתן צנגאוקר, קראה לראש הממשלה וחברי הקבינט "לעשות את המעשה הנכון ולהביא הסכם שישיב הביתה את כל החטופים והחטופה, יחזיר את חיילי צה"ל לשלום ויאפשר לכל מי שפונה לשוב לביתו".
"למה בעצם מתכנס כאן הקבינט? חברי הקבינט שלך מתגאים בכך שסיכלו עסקאות שהיו על השולחן. עכשיו יש הסכם על השולחן. במקום לקחת אותו אתה מתכנס עכשיו בשביל לסכל שוב? בשביל שתכריזו עוד כמה ימים שחמאס סירב? עם ישראל לא ישב בשקט. דורשים את כולם בבית בפעימה אחת".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו