JavaScript is required for our website accessibility to work properly. סקר מנדטים: האופוזיציה עם 60 | זמן ישראל

סקר מנדטים: האופוזיציה עם 60

נפתלי בנט ויאיר גולן משתתפים בדיון במכון הישראלי לדמוקרטיה בירושלים, 7 ביולי 2019 (צילום: יונתן זינדל/פלאש90)
יונתן זינדל/פלאש90
נפתלי בנט ויאיר גולן משתתפים בדיון במכון הישראלי לדמוקרטיה בירושלים, 7 ביולי 2019

מסקר מנדטים ששודר היום בחדשות 12 עולה כי אם הבחירות היו נערכות היום, למפלגות האופוזיציה יש 60 מנדטים ולקואליציה 50. למפלגות הערביות, חד"ש-תע"ל, ורע"ם 10 מנדטים.

בתרחיש בו מפלגתו של בנט תתאחד עם ישראל ביתנו של אביגדור ליברמן הם יהפכו למפלגה הגדולה ביותר עם 30 מנדטים והאופוזיציה מאבדת מנדט ל-59.

נפתלי בנט ויו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן במפגש בבית קפה בשרונה. 17 ביולי 2024 (צילום: ישראל ביתנו)
נפתלי בנט ויו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן במפגש בבית קפה בשרונה. 17 ביולי 2024 (צילום: ישראל ביתנו)

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.