JavaScript is required for our website accessibility to work properly. ריינאייר: ייתכן שלא נחזור לישראל גם אחרי סוף המלחמה | זמן ישראל

ריינאייר: ייתכן שלא נחזור לישראל גם אחרי סוף המלחמה

נוסעים ממתינים לעלות למטוס של חברת הלואו־קוסט האירית ריינאייר בנמל התעופה ברלין־ברנדנבורג בשונפלד הסמוכה לברלין, גרמניה, 13 במרץ 2024 (צילום: John MACDOUGALL / AFP)
John MACDOUGALL / AFP
נוסעים ממתינים לעלות למטוס של חברת הלואו־קוסט האירית ריינאייר בנמל התעופה ברלין־ברנדנבורג בשונפלד הסמוכה לברלין, גרמניה, 13 במרץ 2024

חברת ריינאייר עשויה שלא לחזור לישראל גם אחרי שהמלחמה בעזה תסתיים – כך אמר היום מנכ"ל הקבוצה מייקל אולירי, שציין כי החברה "מטורטרת" על ידי רשות שדות התעופה הישראלית.

"אני חושב שיש סבירות ממשית שלא נטרח לחזור לישראל… כאשר האלימות הנוכחית תשכך", אמר אולירי לעיתונאים בדבלין. מוקדם יותר בקיץ הודיעה החברה כי לא תחזור לישראל לפני 25 באוקטובר לכל המוקדם.

אולירי אמר כי ריינאייר מתנגדת לכך שנמל התעופה בן-גוריון גובה ממנה את התעריף הגבוה יותר עבור שימוש בטרמינל הראשי, כאשר הטרמינל הזול לטיסות לואו־קוסט סגור מטעמי ביטחון. "אם הישראלים לא יתעשתו ויפסיקו לטרטר אותנו, למען האמת יש לנו הרבה יותר אפשרויות צמיחה במקומות אחרים באירופה", אמר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.