JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אימו של גיא גלבוע דלאל: נמסר לי שבני מוחזק לבדו בעיר עזה ומשמש כמגן אנושי | זמן ישראל

אימו של גיא גלבוע דלאל: נמסר לי שבני מוחזק לבדו בעיר עזה ומשמש כמגן אנושי

גיא גלבוע דלאל בסרטון שהפיץ חמאס ב-5 בספטמבר 2025 (צילום: מתוך סרטון שהפיץ חמאס)
מתוך סרטון שהפיץ חמאס
גיא גלבוע דלאל בסרטון שהפיץ חמאס ב-5 בספטמבר 2025

מירב גלבוע דלאל, שבנה, גיא גלבוע דלאל, מוחזק בשבי ברצועת עזה, אמרה הערב שהיא התוודעה לכך שבנה נמצא בעיר עזה, על פני הקרקע, ומשמש כ"מגן אנושי".

בריאיון לגלי צה"ל אמרה גלבוע דלאל: "היום קיבלתי אישור לכך שהבן שלי נמצא לבדו מעל הקרקע בעיר עזה ומשמש כמגן אנושי".

עוד אמרה: "והיום אני יודעת שהבן שלי הוא מגן אנושי. ובמצב כזה, שאת יודעת שהבן שלך הוא מגן אנושי – זה כבר התחתית של התחתית. אין לנו אוויר. אנחנו לא נושמים. אני כולי תחינה. שלא יהיה מבצע, שלא תמשיך המלחמה. בשביל החיילים, בשביל החטופים.

גלבוע דלאל סיפרה בריאיון שאמרה לשגריר ישראל בצרפת: "די. מספיק. גמרתם עלינו. הרגתם אותנו. אנחנו עם עייף. משפחות החטופים עייפות. החטופים עצמם – כבר לא יודעת איך הם שורדים".

על הסרטון שבו נראה גיא גלבוע דלאל אמרה: "הבן שלי מתחנן שיחזירו אותו הביתה. כל משפט שהוא אומר הוא צריך לבלוע את הרוק. הוא יבש לגמרי. אני יודע מחטופים שחזרו, מטל [שהם] ועומר [ונקרט], שהוא עושה תענית דיבור כי לא נותנים לו מספיק מים. שמו לו חולצה ארוכה, שהילד מזיע, כדי שלא יראו את הרזון המטורף שהוא נמצא בו – והוא הולך להיות מגן אנושי".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.