צה״ל ממשיך בסדרת חיסולים של מחבלי חזבאללה בדרום לבנון; הותקף כלי שיט ששימש לאיסוף מודיעין
צה"ל בהובלת פיקוד הצפון, תקף באמצעות חיל האוויר וחיסל את המחבל עמאר האיל קציבאני, מפקד מתחם סינאי בארגון הטרור חזבאללה, בדרום לבנון.
בתקיפה נוספת מוקדם יותר היום חוסל מחבל בכוח רדואן של חזבאללה במרחב תבנין שבדרום לבנון. שני המחבלים עסקו בניסיונות שיקום של תשתיות טרור של הארגון במרחב.
כמו כן, במהלך הלילה צה"ל תקף בהכוונת אוגדה 91 וחיל הים כלי שיט ששימש לאיסוף מודיעין על כוחות צה"ל עבור חזבאללה, בחופי נאקורה שבדרום לבנון.
מצה"ל נמסר כי פעילויות אלו מהוות הפרות של ההבנות בין ישראל ללבנון.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו