גורמים בכירים במערכת הביטחון ממליצים להטיל עיצומים על נשיא הרשות הפלסטינית מחמוד עבאס, על סגנו חוסיין א-שייח ועל גורמים בכירים נוספים ברשות, כך דיווח הבוקר דורון קדוש בגלי צה"ל.
בין השאר, הומלץ לפגוע בחופש התנועה של בכירי הרשות ביהודה ושומרון ובמעבר אלנבי. זאת, בשונה מהמצב השורר כיום, שבו ראשי הרשות נעים בחופשיות, בשיירות מאובטחות.
עוד המליצו במערכת הביטחון להטיל סנקציות כלכליות על בכירי הרשות, שיפגעו בעסקיהם ובמקורות ההכנסה שלהם. למשל, להגביל הכנסה של סחורות שבני משפחותיהם של ראשי הרשות מייבאים מחו"ל.
במערכת הביטחון ממליצים להמתין לראות מה יהיה אופי הנאום שיישא היום עבאס בפני העצרת הכללית של האו"ם והאם יכלול צעדים חד-צדדיים.
במערכת הביטחון המליצו להטיל סנקציות כלכליות על בכירי הרשות, שיפגעו בעסקיהם ובמקורות ההכנסה שלהם
במערכת הביטחון נמנעים מלהמליץ להגביל את חופש התנועה של הפלסטינים בכבישי הגדה המערבית, צמצום מספר הפועלים הרשאים לעבוד בארץ או פגיעה במערכת הפיננסית הפלסטינית – צעדים שיפגעו בציבור הפלסטיני הרחב.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו