אשת ראש הממשלה שרה נתניהו פנתה לשרים החברים בליכוד כדי שיצרפו את חתימותיהם למכתב הממוען לנשיא יצחק הרצוג לגבי המשפט המתנהל נגד ראש הממשלה בנימין נתניהו, כך דיווח הערב מיכאל שמש בתאגיד השידור כאן.
לפי הפרסום, נתניהו אמרה לשרים שעימם שוחחה שהעיתוי הנוכחי הוא עיתוי מוצלח לפנות להרצוג והזכירה שנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ ביקש מהנשיא לחון את ראש הממשלה.
"גם טראמפ ביקש, בואו נסיים עם זה. זה חשוב לנו": @shemeshmicha עם דרישתה של שרה נתניהו משרי הליכוד לצרף את חתימתם למכתב חנינה נשיאותית לרה"מ | פרסום ראשון #מהדורתכאןחדשות עם @talberman pic.twitter.com/Ux6CBoe5WP
— כאן חדשות (@kann_news) October 22, 2025
נתניהו גם אמרה לשרים שהתיקים נגד ראש הממשלה מומצאים ולא יצא מהם דבר וקראה לסיים את הסאגה.
השרה עידית סילמן גייסה שרים בממשלה לחתום על המכתב להרצוג. לאחר שחלק משרי הליכוד לא נענו לפניותיה, נתניהו פנתה אליהם והפצירה בהם לצרף את שמותיהם למכתב.
לבסוף חתמו על המכתב כל שרי הליכוד: יריב לוין, רון דרמר, עידית סילמן, ישראל כ"ץ, חיים כץ, ניר ברקת, יואב קיש, מיקי זוהר, אלי כהן, עמיחי שיקלי, גילה גמליאל, אבי דיכטר, מירי רגב, דודי אמסלם, שלמה קרעי ומאי גולן ושרי הימין הממלכתי גדעון סער וזאב אלקין, שעתידים לשוב לשורות הליכוד.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו