ערב הסעודית גינתה את ההצבעות בכנסת בעד שני החוקים לסיפוח הגדה המערבית ואמרה שמטרתם היא "לספק לגיטימציה לריבונות הישראלית על ההתנחלויות הקולוניאליות הבלתי חוקיות".
"הממלכה מדגישה את דחייתה המוחלטת של כל ההתנחלויות ופעולות הסיפוח שמבצעות רשויות הכיבוש הישראליות", מסר משרד החוץ הסעודי בהצהרה. "הממלכה שבה ומביעה את תמיכתה בזכותו הטבועה וההיסטורית של העם הפלסטיני להקים את מדינתו העצמאית בגבולות 1967, שבירתה מזרח ירושלים, בהתאם להחלטות הבינלאומיות הרלוונטיות".
"הממלכה מדגישה את הדחייה המוחלטת של כל פעולות הסיפוח שמבצעות רשויות הכיבוש הישראליות", מסר משרד החוץ הסעודי
עוד קוראת ההצהרה "לשים קץ לכל ההתקפות הישראליות הבוטות על השטחים הפלסטיניים ועל העם הפלסטיני ולקדם את תהליך השלום על בסיס יישום פתרון שתי המדינות, ובכך להשיג ביטחון ויציבות באזור".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו