לפי הדיווחים בתקשורת, השר לעניינים אסטרטגיים רון דרמר הגיש היום לראש הממשלה בנימין נתניהו את התפטרותו מתפקידו. דרמר נחשב לאחד הגורמים המקורבים ביותר לנתניהו.
"הממשלה הזו תיזכר הן בשל מתקפת השבעה באוקטובר והן בשל ניהול המלחמה בת השנתיים ושבע החזיתות שבאה בעקבותיה. השבעה באוקטובר הוא אכן היום האפל ביותר שידע העם היהודי מאז קמה מדינת ישראל. אך סיפורו של עמנו העתיק מעולם לא הוגדר על פי ימינו האפלים, מהם היו רבים מספור, אלא על פי יכולתו להתמיד ולהתגבר על החושך", כתב דרמר.
"זהו הסיפור של ישראל מאז השבעה באוקטובר. דחינו בלבול מוסרי ופחד לעמוד מול אויבינו בבהירות ובאומץ. היום, שנתיים אחרי, הנחתנו מכת מחץ על ציר הטרור של איראן וכעת אנו ניצבים בעמדה מנצחת שיכולה להביא עידן חדש של ביטחון, שגשוג ושלום", הוסיף.
דרמר שיבח את נתניהו במכתבו: "בשלוש השנים האחרונות הייתה מנהיגותך החזקה והמנוסה חיונית מאין כמוה. תוך עמידה איתנה מול לחצים מבית ומחוץ, ניווטת את ישראל בתבונה לאורך המלחמה. עמדת איתן לשמירת האינטרסים החיוניים של מדינת ישראל כאשר נדרש, והפגנת גמישות כאשר אותם אינטרסים עצמם חייבו זאת. כאשר האמת תיחשף והעובדות יתבררו, אני סמוך ובטוח שההערכה למנהיגותך תגדל אף יותר".
"מה צופן לי העתיד איני יודע, אך דבר אחד אני יודע בוודאות: בכל אשר אעשה, אמשיך לעשות את חלקי למען הבטחת עתיד העם היהודי"
על המשך תוכניותיו כתב דרמר: "מה צופן לי העתיד אינני יודע, אך דבר אחד אני יודע בוודאות: בכל אשר אעשה, אמשיך לעשות את חלקי למען הבטחת עתידו של העם היהודי. עם סיום תפקידי בממשלה, אמונתי בעתיד זה לא יכולה הייתה להיות חזקה יותר".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו