ראש הממשלה בנימין נתניהו תקף הערב את ינון מגל ואת עמית סגל, מהבולטים והמשפיעים שבאנשי התקשורת, על כך שהם משתלחים, לדבריו, באשתו שרה ובבנם יאיר.
"אינני יכול להבין או לקבל את ההצטרפות הסדרתית להשתלחויות נגד רעייתי ובני מאנשים כמו ינון מגל ועמית סגל", כתב נתניהו ברשומה ארוכה שפרסם בחשבונותיו ברשתות החברתיות.
במשך שנים ערוצי התקשורת לא מפסיקים להכפיש את רעייתי האהובה שרה.
שרה היא אשת חיל, משענת חיי ומשפחתי.
היא גיבורה אמיתית.
היא רעיית ראש הממשלה היחידה בתולדות ישראל שממשיכה לעבוד במקצועה – וזאת כפסיכולוגית ילדים מומחית בשירות הציבורי.
לאורך כל המלחמה שרה מלווה משפחות חטופים,…
— Benjamin Netanyahu – בנימין נתניהו (@netanyahu) November 12, 2025
"אינני מבין את האובססיה שלהם לפגוע בהם שוב ושוב. האם לא הכפישו מספיק את שרה ויאיר שינון ועמית מרגישים צורך להצטרף למקהלת הרשע הארסית נגדם?", תהה ראש הממשלה.
נתניהו שיבח את אשתו: "שרה היא אשת חיל, משענת חיי ומשפחתי. היא גיבורה אמיתית. היא רעיית ראש הממשלה היחידה בתולדות ישראל שממשיכה לעבוד במקצועה – וזאת כפסיכולוגית ילדים מומחית בשירות הציבורי".
לטענת ראש הממשלה, "האמירה 'שרה צדקה' נשמעת יותר ויותר בשדרות העם".
נתניהו כתב שבנו "פועל נמרצות, בכישרון גדול ומחויבות גדולה, במאבק ההסברה העולמי למען מדינת ישראל".
עוד כתב: "כמו שרה, גם יאיר מושמץ ללא הרף רק בשל היותו בן למשפחת נתניהו. שניהם גם מאוימים על ידי אנשים מוסתים שמאיימים לרצוח אותם. כבר למדתי שאין גבול לקנאה המרושעת שמביאה את השנאה היוקדת הזאת מתוך אנשים ממחנה היריב".
על השפעתם של אשתו ושל בנו עליו אמר נתניהו: "כמו כל אדם, וכמו כל מנהיג בעולם, אני חוזר הביתה ובזמן הפרטי הלא רב שיש לרשותי אני משוחח עם משפחתי. אני שומע את דעתם, כפי שאני שומע את דעתם של רבים, ולאחר מכן מקבל את ההחלטות".
"במהלך השנים רבים למדו כמוני להכיר בתבונת עצתם, ובאופן שבו שרה ברגישותה מבינה אנשים כפי שמעטים מבינים", הוסיף.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו