JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מנטרל היורה מבונדיי ביץ׳ מתאושש לאחר ניתוח | זמן ישראל

מנטרל היורה מבונדיי ביץ׳ מתאושש לאחר ניתוח

כוחות הצלה מפנים נפגעים מהפיגוע בבונדיי ביץ' באוסטרליה, 14 בדצמבר 2025 (צילום: Photo by Saeed KHAN / AFP)
Photo by Saeed KHAN / AFP
כוחות הצלה מפנים נפגעים מהפיגוע בבונדיי ביץ' באוסטרליה, 14 בדצמבר 2025

תושב סידני שנטרל אחד מהתוקפים במהלך הירי ההמוני בחוף בונדיי מתאושש בבית החולים לאחר שעבר ניתוח בעקבות פצעי ירי בזרוע וביד, כך מסרה משפחתו.

אחמד אל־אחמד, בן 43, זוהה ברשתות החברתיות כעובר האורח שהסתתר מאחורי מכוניות חונות לפני שפרץ מאחור לעבר היורה, חטף ממנו את הרובה והפיל אותו לרצפה.

יוזאי אל־קנג'י, בן דודו של אחמד אל־אחמד, אמר כשעזב את בית החולים בסידני בערב: "הוא עבר את הניתוח הראשון. אני חושב שיש לו עוד שניים או שלושה ניתוחים, תלוי מה יגיד הרופא".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.