JavaScript is required for our website accessibility to work properly. הוריו של רן גואילי: "רה"מ הבהיר שהשבתו של רני היא בראש מעייניו" | זמן ישראל

הוריו של רן גואילי: "רה"מ הבהיר שהשבתו של רני היא בראש מעייניו"

רן (רני) גואילי (צילום: מתוך סרטון שפרסם מטה המשפחות להחזרת החטופים והנעדרים)
מתוך סרטון שפרסם מטה המשפחות להחזרת החטופים והנעדרים
רן (רני) גואילי

טליק ואיציק גואילי, הוריו של חלל משטרת ישראל רן (רני) גואילי, מסרו שעד שגופתו לא תושב, רצועת עזה לא תשוקם.

בהודעה מטעמם, שהעביר מטה החטופים, מסרו השניים: "שוחחנו לפני זמן קצר עם ראש הממשלה שהתקשר אלינו. רה"מ הבהיר שהשבתו של רני היא בראש מעייניו".

טליק ואיציק גואילי בקבלת שבת בכיכר החטופים בתל אביב, 19 בדצמבר 2025 (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)
טליק ואיציק גואילי בקבלת שבת בכיכר החטופים בתל אביב בחודש שעבר (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)

לדבריהם, "המהלך ההצהרתי על הקמת ועדת טכנוקרטים וכל מהלך אחר לא יסתור ולא ישפיע על מאמצי ההשבה של רני לקבר ישראל".

עוד הוסיפו ש"ההצהרה על שלב ב' מתמקדת בדרישה לפירוק חמאס מנשקו ולפירוז רצועת עזה, אין נסיגת צה"ל עד שיפורקו מנשקם, אין בנייה, אין שיקום. גם מעבר רפיח עוד לא נפתח למרות הלחצים כי אנחנו מתעקשים על רני".

"המהלך ההצהרתי על הקמת ועדת טכנוקרטים וכל מהלך אחר לא יסתור ולא ישפיע על מאמצי ההשבה של רני לקבר ישראל"

בהודעת ההורים נכתב ש"המאמצים להשיב את רני מבוצעים גם בתחום המודיעיני, גם המבצעי וגם במגעים עם המתווכות. יש לנו דרישות חד משמעיות מהחמאס כי העברנו מידע מודיעיני ודברים שדרשנו עוד לא קרו".

"כל דבר שצפוי לקרות לא ישפיע על המאמצים ועל הדרישה להשיב את רני".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.