דיווח: בכירים במערכת האכיפה דנים באפשרות שאוחנה יסרב לכנס את הכנסת אחרי הבחירות
גורמים בכירים במערכת אכיפת החוק דנים בימים אלה בתרחיש, שלפיו, יושב ראש הכנסת אמיר אוחנה יסרב לכנס את המליאה אחרי הבחירות כדי שזו תוכל לקיים הצבעה להקמת ממשלה חדשה, כך דיווח היום יוסי ורטר ב"הארץ".
במקרה שדבר זה יתרחש, ככל הנראה תוגש עתירה ובג"ץ יורה לאוחנה לכנס את הכנסת. אולם, בהיותו שר המשפטים אמר אוחנה שלא צריך לכבד כל החלטה של בג"ץ. כך שייתכן שיבקש שלא לקיים את החלטת בית המשפט.
תרחיש נוסף שנידון בידי אותם גורמים הוא שהממשלה תטען שהיו זיופים בבחירות, תדרוש לקיים בחירות חוזרות ותסרב לפנות את מקומה.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו