ראש הממשלה בנימין נתניהו אמר הערב: "אני חושב שכולם יודעים באיזה מצב רגיש ומיוחד אנחנו נמצאים. הדבר האחרון שמדינת ישראל זקוקה במצב הזה זה בחירות. אנחנו זקוקים ליציבות".
בהתייחס ישירה יותר למתיחות עם איראן אמר: "אנחנו ערוכים לכל תרחיש".
כשנשאל לגבי הדיווח בניו יורק טיימס, שלפיו, ביקש מנשיא ארצות הברית דונלד טראמפ לדחות את התקיפה האמריקאית באיראן, השיב: "אני לא מתכוון להיכנס לשיחות שלי עם הנשיא טראמפ".
בהתייחס למקורבו, ראש הסגל בלשכת ראש הממשלה, אמר נתניהו: "לגבי צחי ברוורמן – זה פייק אחד ענק. זה ניסיון – בוא ניכנס לטלפון שלו, בוא נמצא משהו מביך, בוא נסחט אותו, נגיד לו 'עכשיו נהרוס לך את המשפחה, נהרוס לך את החיים. תן לנו משהו על נתניהו'. אני אומר את זה לא בתיאוריה. כי עד אחרי עד אחרי עד עשו את זה לעדי המדינה ובסוף יצא גורנישט מיט גורנישט. יש פה מסע ציד איום ונורא. אני חושב שזו פגיעה לא רק בבני אדם ובזכויות הפרט של הנחקרים, זה גם פגיעה בדמוקרטיה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו