בחדשות 13 דווח כי אחרי שהורה לבצע השלמות בתיק, המפכ"ל דני לוי קיבל את מסקנות צוות החקירה המיוחדת בפרשת הפרקליטה הצבאית הראשית לשעבר, האלופה יפעת תומר-ירושלמי, וההדלפה משדה תימן, והוא צפוי להעביר את תיק החקירה ליועצת המשפטית של משרד המשפטים יעל קוטיק, עד להחלטת בג"ץ על מינוי יחידת תביעות שתגיש את כתבי האישום בפרשה.
במהלך החקירה נמצאו ראיות נגד שבעה חשודים, ובראשם תומר-ירושלמי. 20 חוקרים היו בצוות החקירה, ו-40 בני אדם זומנו למסור עדות בפרשה – בהם מהפרקליטות הצבאית, ממצ"ח, ממערך ביטחון המידע בצה"ל, מפרקליטות המדינה, מלשכת היועצת המשפטית לממשלה, מלשכת הרמטכ"ל ומלשכת שר הביטחון.
בטלפונים של תומר-ירושלמי נתפסו חומרים שהעידו על ההדלפה ועל השיבוש, וראיות נתפסו גם על מחשבים. הטלפון של תומר-ירושלמי עצמו נפרק במלואו במהלך החקירה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו