JavaScript is required for our website accessibility to work properly. טראמפ: יו״ר המטות המשולבים לא מתנגד לתקיפה באיראן - זה פייק | זמן ישראל

טראמפ: יו״ר המטות המשולבים לא מתנגד לתקיפה באיראן - זה פייק

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ משוחח עם עיתונאים על סיפון אייר פורס ואן זמן קצר לפני ההמראה מבסיס אנדרוז שבמרילנד, 19 בפברואר 2026 (צילום: AP Photo/Mark Schiefelbein)
AP Photo/Mark Schiefelbein
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ משוחח עם עיתונאים על סיפון אייר פורס ואן זמן קצר לפני ההמראה מבסיס אנדרוז שבמרילנד, 19 בפברואר 2026

טראמפ שלל הלילה ברשת החברתית שלו את הדיווח שלפיו יו"ר המטות המשולבים, הגנרל דניאל קיין, מתנגד למלחמה עם איראן, וטען כי מדובר בחדשות כזב.

לדבריו, קיין מעדיף להימנע ממלחמה אך סבור שאם תתקבל החלטה צבאית נגד איראן – ניתן יהיה לנצח בקלות. טראמפ הדגיש כי ההחלטה נתונה בידיו, וכי הוא מעדיף להגיע להסכם, אך הזהיר שאם לא תושג עסקה, ההשלכות עבור איראן יהיו קשות.

נושאת המטוסים האמריקאית ג'רלד פורד עוברת במצרי גיברלטר, 20 בפברואר 2026 (צילום: David PARODY / DM Parody / AFP)
נושאת המטוסים האמריקאית ג'רלד פורד עוברת במצרי גיברלטר, 20 בפברואר 2026 (צילום: David PARODY / DM Parody / AFP)

בדיווח של חדשות 12 נכתב כי קיין הדגיש בפני הנשיא טראמפ ובכירים נוספים בממשל כי מערכה צבאית נגד איראן תישא עימה סיכונים משמעותיים, ובמיוחד את האפשרות להסתבכות בעימות ממושך, וכי סיכויי ההצלחה אינם ודאיים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.