ביקורת באיראן על דברי הנשיא מסעוד פזשכיאן כי הוא "מתנצל אישית בפני המדינות השכנות שנפגעו מפעולותיה של איראן",וכי טהרן תימנע מתקיפות נגדן כל עוד לא ישמשו בסיס למתקפות של ארצות הברית וישראל.
חבר הפרלמנט ואיש הדת חמיד רסאי כתב ברשת X כי עמדתו של פזשכיאן "לא מקצועית, חלשה ולא מקובלת.
"התנצלות בפני מדינות שכנות בגלל פעולותיה ההגנתיות של איראן אינה ראויה לנשיא הרפובליקה האסלאמית. האויבים מבינים שפה אחת בלבד, שפת הכוח והעמידה האיתנה".
جناب پزشکیان!
موضع شما تعجب برانگیز، غیرکارشناسی، ضعیف و غیرقابل قبول بود.
نیروهای مسلح نه آتش به اختیار و بدون هماهنگی بلکه بر اساس سیاست بازدارندگی پاسخِ متقابل، وظیفه خود را به خوبی انجام دادند.
آنکه باید عذرخواهی کند، کشورهایی هستند که خاک خود را پایگاه نظامی آمریکا کردهاند. pic.twitter.com/OQsmM1Kygt— حمید رسایی (@hamidrasaee) March 7, 2026
לשכת הנשיא ניסתה לאחר מכן לרכך את הדברים והבהירה כי איראן תגיב בתקיפות לכל מתקפה שתצא מבסיסים אמריקאים באזור.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו