צה"ל עדכן כי בפשיטה ממוקדת שביצעו כוחות שייטת 13 אותרו מאות אמצעי לחימה בבית ספר באל-חיאם שבדרום לבנון.
בהודעה נמסר כי במסגרת הפעילות הקרקעית הממוקדת של כוחות צוות הקרב החטיבתי גבעתי להרחבת מרחב האבטחה בדרום לבנון, כוחות שייטת 13 יצאו לפשיטה ממוקדת בעקבות מידע מודיעיני על הימצאות אמצעי לחימה בבית הספר בכפר.
בתוך בית הספר נמצאו מאות אמצעי לחימה, ביניהם: רקטות נ"ט, פצצות מרגמה, רימונים, משגרים, נשקים קלים, מוקשים, לבנות חבלה ומנגנוני מוקשים. כל זאת לצד סממנים של ארגון UNHCR של האו"ם.
- מאות אמצעי לחימה אותרו בפעילות צה"ל בבית ספר באל-חיאם שבדרום לבנון, מרץ 2026
- מאות אמצעי לחימה אותרו בפעילות צה"ל בבית ספר באל-חיאם שבדרום לבנון, מרץ 2026
- מאות אמצעי לחימה אותרו בפעילות צה"ל בבית ספר באל-חיאם שבדרום לבנון, מרץ 2026
מצה"ל נמסר כי "באופן שיטתי, חזבאללה מטמיע תשתיות טרור במרחבים אזרחיים ובכך ממשיך לסכן את תושבי לבנון.
"הימצאות אמצעי הלחימה בבית הספר באל-חיאם מהווה דוגמה נוספת לניצול המתוכנן של האוכלוסייה האזרחית לקידום מטרות הטרור של חזבאללה".




תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו