בחדשות "כאן" דווח כי המשטרה מתקשה לתאם מועד לעדות ראש הממשלה בנימין נתניהו בפרשת הפגישה הלילית ופרשת המסמכים.
לפי הדיווח, במשטרה פנו מספר פעמים ללשכת ראש הממשלה אחרי הפסקת האש לתאם מועד וטרם נענו.
כזכור, לפני חודשיים התקבלה החלטה לזמן את נתניהו לעדות בשתי פרשות – פרשת הפגישה הלילית (שבה חשוד מקורבו צחי ברוורמן) ופרשת הדלפת המסמכים.
אלא שלפי הדיווח, עד עכשיו המשטרה לא קיבלה מענה על מועד אפשרי למסירת העדות, שאמורה להיות קצרה ולארוך כשעתיים.
עוד דווח כי בהתחלה העיכוב נבע מהמלחמה, אלא שאחרי הפסקת האש פנו במשטרה ללשכתו מספר פעמים ולא הצליחו עדיין לתאם מועד ומחכים לתשובה.
לפי הדיווח העדות אמורה להיות טכנית ברובה. בפרשת המסמכים הוא יחקר על הדרך שבה ברוורמן קיבל לכאורה את המידע המקדים על חקירת המסמכים, עניין שנמצא עדיין תחת צו איסור פרסום, ובפרשת המסמכים מדובר במספר מצומצם של שאלות כחלק מהשלמות חקירה.
עוד דווח כי אם המשטרה לא תצליח לגבות מנתניהו עדות בטווח זמן קרוב, היא צפויה להעביר את התיק לפרקליטות לקבלת החלטה על כתב אישום בלעדיה.
בלשכת ראש הממשלה בחרו לא להגיב לפרסום.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו