JavaScript is required for our website accessibility to work properly. דיווח: טראמפ מזהיר את איראן לעמוד בדרישותיו או לספוג "מכה קשה" | זמן ישראל

דיווח: טראמפ מזהיר את איראן לעמוד בדרישותיו או לספוג "מכה קשה"

נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בביקור בבריכת ההשתקפות של אנדרטת לינקולן בוושינגטון, 7 במאי 2026 (צילום: AP Photo/Mark Schiefelbein)
AP Photo/Mark Schiefelbein
נשיא ארצות הברית דונלד טראמפ בביקור בבריכת ההשתקפות של אנדרטת לינקולן בוושינגטון, 7 במאי 2026

נשיא ארה"ב דונלד טראמפ מאיים בפעולה צבאית קשה יותר אם טהרן לא תעמוד בדרישות ארה"ב בנוגע לתוכנית הגרעין שלה, לפי דברים שאמר בשיחת טלפון עם ברק רביד מחדשות 12.

"אנחנו רוצים להגיע לעסקה, אבל האיראנים לא נמצאים במקום שבו אנחנו רוצים שהם יהיו כרגע", אמר טראמפ לפי הדיווח. "הם יצטרכו להגיע למקום הזה, או שהם יקבלו מכה קשה".

לפי כלי התקשורת, טראמפ אמר כי הוא עדיין מאמין שאיראן רוצה להגיע להסכם עם ארה"ב, וכי הוא מצפה שטהרן תגיש הצעה מעודכנת בימים הקרובים, אף שסירב לנקוב בדדליין למשא ומתן.

"אם הם לא יבואו אלינו עם הצעה טובה יותר, נכה בהם חזק יותר מכל דבר שעשינו להם עד כה", הוסיף טראמפ לפי הדיווח.

טראמפ אמר גם כי שיחת הטלפון שלו עם ראש הממשלה בנימין נתניהו מוקדם יותר היום הייתה חיובית והתמקדה בעיקר במלחמה עם איראן.

"השעון מתקתק עבור איראן", אמר טראמפ לפי הדיווח, וחזר על דברים שכתב בפוסט ב-Truth Social לפני זמן קצר. "עדיף לאיראנים להתחיל לזוז במהירות, אחרת נתקוף אותם בצורה שלא תשאיר להם כלום".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.