חד"ש הודיעה שהיא פועלת להקמת רשימה עם תע"ל ועם בל"ד
"חד"ש, תע"ל ובל"ד החליטו להתקדם בהקמת הרשימה המשותפת לקראת הבחירות הקרובות", כך הודיעה היום חד"ש והסבירה שהדבר נעשה "מתוך מחויבות לאחדות הציבור הערבי ולהגדלת כוחו הפוליטי".
בהודעה שפרסמה המפלגה נכתב ש"למרות המאמצים והגמישות שהפגינו חד"ש, תע"ל ובל"ד לאורך כל הדרך, טרם הושגה הסכמה סופית עם רע"ם. הקמת רשימה משותפת רחבה הכוללת את כל המרכיבים היא עדיין האפשרות הטובה ביותר להגדיל את שיעור ההצבעה ולהחליף את ממשלת נתניהו".
חד"ש הודיעה שגם אם המפלגות יתמודדו בשתי רשימות, הצדדים יפעלו לחתום על הסכם עודפים.
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו