JavaScript is required for our website accessibility to work properly. שוטר שתועד בועט במפגין חרדי הושעה מהמשטרה | זמן ישראל

שוטר שתועד בועט במפגין חרדי הושעה מהמשטרה

הפגנה של חרדים מהפלג הירושלמי  בכביש 4. 17 ביוני 2026 (צילום: אבשלום ששוני/פלאש90)
אבשלום ששוני/פלאש90
הפגנה של חרדים מהפלג הירושלמי בכביש 4. 17 ביוני 2026

דוברות המשטרה עדכנה כי שוטר שתועד בועט במפגין חרדי במהלך הפגנה נגד הגיוס הבוקר סמוך לבני ברק הושעה מהמשטרה. 

המפגינים חסמו את כביש 4 וגרמו לפקקי ענק במרכז, והמשטרה פעלה לפנותם. בהודעת המשטרה נמסר כי במהלך פינוי הציר נתקלו השוטרים בהתנגדות ובאלימות, שכתוצאה ממנה נפצעו שני שוטרים, אשר נזקקו לקבלת טיפול רפואי. חמישה מפגינים נעצרו בגין תקיפת שוטרים והפרת הסדר.

מפכ"ל המשטרה מסר: "אם לאחר בחינת הסרטונים מהמחאה בצומת בני ברק, נלמד שמפקדים ושוטרים פעלו שלא על פי הנהלים, לא נחשוש לטפל בחומרה ולהשעות מפעילות מבצעית. היו מפקדים בכירים במחאה והציפיה שלי מהם לשלוט באירוע". 

ברוח הדברים, מפקד מחוז ת"א, ניצב חיים סרגרוף, הנחה עד לבירור נסיבות האירוע, להשעות לאלתר מפעילות מבצעית, את השוטר שתועד בועט במפגין במהלך ההפגנה.

"מקרים חריגים, שאינם עולים בקנה אחד עם נהלי הארגון ועם המצופה ממפקדים ומשוטרים בשטח, ייבדקו ויתוחקרו לעומקם ויטופלו משמעתית בהתאם", נמסר.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.