JavaScript is required for our website accessibility to work properly. נתניהו הפיץ פנייה של משפחות שכולות הקוראות לוינטר לפרוש מהתמודדותו | זמן ישראל

נתניהו הפיץ פנייה של משפחות שכולות הקוראות לוינטר לפרוש מהתמודדותו

עופר וינטר בכינוס בירושלים שבו הכריז על התמודדותו בבחירות לכנסת, 25 באוגוסט 2026 (צילום: חיים גולדברג/פלאש90)
חיים גולדברג/פלאש90
עופר וינטר בכינוס בירושלים שבו הכריז על התמודדותו בבחירות לכנסת, 25 באוגוסט 2026

ראש הממשלה בנימין נתניהו פרסם בחשבונותיו ברשתות החברתיות גילוי דעת של בני משפחות שכולות התובעים מיושב ראש עמך ישראל עופר וינטר לפרוש מהתמודדותו בבחירות.

"עופר, אתה לא עובר את אחוז החסימה באף סקר. כדי לעבור אתה צריך לגייס כ-170 אלף קולות. אתה רחוק מזה מאוד-מאוד", מזהירים קרוביהם של 35 חללים.

"אל תסכן את ביטחון ישראל, אל תהיה חתום על ממשלת שמאל שתפגע בביטחון ובמלחמה. עופר, קח אחריות, תפרוש היום", מבקשים שמונים החתומים על הפנייה.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // יום רביעי, 21 באוקטובר 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.