JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יומן בחירות: יום רביעי, 28 ביולי 2022 | זמן ישראל

מכה להנדל: בג"ץ הקפיא עד לתחילת 2023 את הרפורמה בניוד המספרים הכשרים

בר-לב: עדות הסוהרת שסיפרה שנאנסה בידי אסיר - מחרידה; המקרה יטופל במלוא החומרה ● מיכאלי: אני דורשת מהפרקליטות לפתוח מחדש את החקירה בעניינם של הכדורגלנים אצילי ומיכה ● בגין הודיע שלא יתמודד בבחירות לכנסת ● אתר הליכוד חשף מידע אישי על מתפקדים ● סקר: הרוח הציונית מקבלת ארבעה מנדטים ● יושבת ראש העבודה פועלת לבטל את תפקיד מזכ"ל המפלגה

שר התקשורת יועז הנדל בקמפוס גבעת רם של האוניברסיטה העברית בירושלים, 29 במאי 2022 (צילום: יונתן זינדל, פלאש 90)
יונתן זינדל, פלאש 90
שר התקשורת יועז הנדל בקמפוס גבעת רם של האוניברסיטה העברית בירושלים, 29 במאי 2022

על רקע התאונה בבנימין בה נהרג ילד בן 6 טוענת הבוקר אורית סטרוק טוענת כי הובטח לה שהמשטרה תתחיל לתעד תאונות פלסטיניות מעבר לקו הירוק, וכך יוגדרו כבישים כאדומים – ויגיעו תקציבים לשיפור הכבישים. בראיון הבוקר ברשת ב' אומרת חברת הכנסת מהציונות הדתית כי "כשאין אכיפה אין סיבה לנהוג בזהירות. אין ביו"ש משטרת תנועה שאחראית על כבישים בין עירוניים".

ראש הממשלה כתב:

דוח מררי של המשנה ליועצת המשפטית לממשלה בנוגע לטענות עיתון כלכליסט על הדבקה של טלפונים בתוכנת פגסוס יתפרסם בימים הקרובים. על פי דיווח בערוץ 13, המסקנות יהיו כי המשטרה לא הדביקה בתוכנה כלשהי ניידים של אזרחים ללא צו שיפוטי. בליאק:

שר התפוצות נחמן שי הבוקר בגל"צ על המשלחת הישראלית לרוסיה: "הנציגים שלנו יסבירו מדוע הפעילות של הסוכנות היא בהתאם לחוק הרוסי ואין שום סיבה משפטית להפסיק אותה. סגירת הסוכנות תשליך על היחסים עם רוסיה, לא ניתן להוריד מחדש את מסך הברזל בנינו לבין היהודים שם". שי אמר גם: "היהודים בטוחים ברוסיה, אם כי גם שם יש אנטישמיות כמו בכל העולם. אנחנו אומרים להם – מי שרוצה ויכול מוזמן לעלות לישראל, אבל אין פה קריאה 'תעזבו את רוסיה כי אתם לא בטוחים בה'".

שרת החדשנות, המדע והטכנולוגיה אורית פרקש הכהן (כחול לבן) ברשת ב': "הצבעה לרוח הציונית היא הצבעה לנתניהו. העובדות הם שהשרה שקד ניסתה כבר לייצר ממשלה צרה בראשות נתניהו בכנסת הזו".

זהבה גלאון הבוקר בגל"צ: איילת מטיילת, חיפשה מקום בכל מני מפלגות, ורוצה לקדם את הפוליטיקה של הרוע. צריך לשאול איך היא לא פוסלת אנשים שאשמים בשוחד או מורשעים בחברות בארגון טרור, אבל כן פוסלת 20% מאזרחי המדינה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.