JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יומן בחירות: יום שבת, 24 בספטמבר 2022 | זמן ישראל
הליכוד השעה את הפעיל: "לא מקבלים אלימות מצד אנשינו"

פעיל הליכוד רמי בן יהודה הכה באגרוף מפגין נגד נתניהו

אחרי שידור הכתבה בחדשות 12, גם משרד הבריאות הודיע על התאמה גנטית בין תינוק מילדי תימן לבני משפחתו ● אשה טוענת שחנוך מילביצקי, מקום 26 ברשימת הליכוד, תקף אותה מינית ● גנץ: "אין אפשרות לשבת עם נתניהו. אם תהיה פה ממשלה של 61 שלו - תקראו לי לסיכום של המדינה" ● דיווח: "התקדמות משמעותית" במגעים בין ישראל ללבנון ● סמי אבו שחאדה: "לא רק שבל"ד עוברת את אחוז החסימה - היא תהיה ההפתעה של הבחירות האלה"

פעיל הליכוד רמי בן יהודה תוקף את מריה אלקין, צילום מסך מסרטון שצולם באירוע ועלה ב"כאן"
פעיל הליכוד רמי בן יהודה תוקף את מריה אלקין, צילום מסך מסרטון שצולם באירוע ועלה ב"כאן"

שבוע טוב! "התקדמות משמעותית במגעים בין ישראל לבנון בסכסוך על הגבול הימי", לפי דיווח של כאן ב', על תכונת פגישות שנערכו בין הצדדים בימים האחרונים בתיווך אמריקאי.

יו"ר המחנה הממלכתי בני גנץ יאמר הערב ל"פגוש את העיתונות" ב-N12 כי הוא מתחייב לא לשבת עם נתניהו בשום צורה ויזהיר כי אם נתניהו ינצח אפשר לסכם את תולדות המדינה.

ערב חגי תשרי המתיחות הביטחונית נמשכת, כאשר היום היה זה ניסיון פיגוע דריסה בסמוך לחוות גלעד בשומרון. המחבל הפלסטיני נורה ונהרג במקום ושוטר נפצע קל.

"אם זה היה עניין של רוטציה זה היה נפתר", אומר סמי אבו שחאדה (בל"ד) ביחס לפיצול ברשימה המשותפת. בראיון ל"פגוש את העיתונות", הוא אמר כי לפני הגשת הרשימות בנפרד היתה מחלוקת על רוטציה במקום השישי והוא הציע לשים בורר.

על הסיכוי שלו להיבחר: "לא רק שבל"ד תעבור את אחוז החסימה, היא תהיה הפתעת הבחירות".

על הבחירות החוזרות: "אין לי מטרה ללכת לעוד ועוד בחירות. אני חושב שכל המערכת צריכה להחליט אם ישראל רוצה להתנהל ככה יש לה בעיה, אני חושב שהבעיה שלנו כפלסטינים היא לא ביבי."

בתשובה לשאלה בנושא, אבו שחאדה אמר כי לא פגש את עזמי בשארה מזה כמה שנים.

רם בן ברק (יש עתיד) הזהיר מפני הימין הדתי. בראיון ל"פגוש את העיתונות" הוא טען כי אם הימין יעלה לשלטון עלול לקרות מצב שבו כל אשה תצטרך להתראיין בטלוויזיה בכיסוי ראש וציטט את סמוטריץ' בנושא. עד כדי כך. בהמשך הוא הבחין ביניהם לחרדים:

"זה קורה גם בהתנגדות העזה שלהם (הדתיים הלאומיים) לשירות נשים בצבא, החרדים לא מתעניינים בזה הם לא רוצים להיות במסגרת הזו, הם לא מפחידים אותי, הם לא משיחיים".

"לפיד אמר שהוא בעד פתרון שתי המדינות בתנאי שהמדינה שלצדנו שוחרת שלום, זה צריך להיות החזון של כולנו, הסיפור של מדינת כל אזרחיה לא נהיה מדינה יהודית".

על הפיצול בשמאל: "אנחנו מצטערים שמרצ והעבודה לא התאחדו, זה מסכן את כל הגוש".

סקר שהוצג הערב ב"פגוש את העיתונות" הראה כי 46% מהציבור חושב שנתניהו יהיה ראש הממשלה הבא, במקום השני יאיר לפיד עם 14% בלבד, שלישי גנץ עם 7%, ולמועמד אחר כלשהו יש 7% מהנסקרים.

ח"כ אבי דיכטר מהליכוד אמר ל"פגוש את העיתונות" כי איתמר בן גביר הוא חבר במפלגה לגיטימית, כך שאין בעיה לצרפו לקואליציה ואולי גם לשולחן הממשלה. בתשובה לשאלה האם מנהיג עוצמה יהודית היה יעד של המחלקה היהודית בשב"כ, דיכטר היפנה את השואל לשב"כ.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.