JavaScript is required for our website accessibility to work properly. יומן בחירות: יום שני, 10 באוקטובר 2022 | זמן ישראל
רוסיה: "ישראל שתקה כשאוקראינה ביצעה פשעים רצחניים"

לפיד: "מגנה את התקיפה הרוסית על אזרחים באוקראינה"

ביידן, טראס ומזכ"ל האו"ם מגנים את התקפת הטילים של רוסיה על אוקראינה, בה נהרגו לפחות 11 בני אדם, נזרע הרס באזורים אזרחיים ושובשה אספקת החשמל ● דיווח: הסכם הגבול הימי בין ישראל ללבנון ייחתם ב-20 באוקטובר ● נשיא לבנון: "הפערים הצטמצמו" ● נתניהו: "לפיד וגנץ נכנעו לסחטנות חיזבאללה" ● ילד פלסטיני בן 12 מת לאחר שנורה לפני כשבועיים בג'נין ● הסגר על יו"ש יוסר בחצות, נמשך מצוד אחר המחבל מהפיגוע שלשום בשועפט

כוחות כיבוי אש ומשטרה ברחוב שנפגע מטילים בהתקפה הרוסית בדניפרו, אוקראינה, 10 באוקטובר 2022 (צילום: AP Photo/Leo Correa)
AP Photo/Leo Correa
כוחות כיבוי אש ומשטרה ברחוב שנפגע מטילים בהתקפה הרוסית בדניפרו, אוקראינה, 10 באוקטובר 2022

שבוע טוב! הסכם הגבול הימי בין ישראל ללבנון ייחתם ב-20 באוקטובר, כך מדווח היום ערוץ "אל-ערבי" מפי מקורות רשמיים בלבנון. לפי הדיווח מתקיימות הכנות להודעה על הסכם סימון הגבולות והציפייה היא שהוא ייחתם באזור ראש הנקרה בעוד כעשרה ימים.

נשיא לבנון מישל עאון כתב היום בחשבון הטוויטר הנשיאותי כי "אנו מקווים שכל הסידורים שנוגעים למו"מ על הגבול הימי יושלמו בימים הקרובים" והוסיף ש"הפערים הצטמצמו בשבוע האחרון".

אזעקות נוספות נשמעו אחר הצהריים בקייב, אוקראינה, לאחר שבבוקר הצבא הרוסי תקף את בירת אוקראינה בטילים שהרגו כתריסר אנשים ופצעו עשרות.

ספרי קוראן נזרקו לפח בעיר העתיקה בידי יהודים, לכאורה, וח"כ עופר כסיף (המשותפת) מצייץ בפראפראזה הפוכה על המשפט שלפיו במקום שבו שורפים ספרים יישרפו גם בני אדם.

ילד פלסטיני בן 12 מת מפצעיו לאחר שנורה בג'נין ב-28 בספטמבר, וח"כ מוסי רז מבכה את מותו.

נמשך המצוד אחר פלסטיני שחשוד בביצוע הפיגוע שבו נהרגה בסוף השבוע בירושלים הלוחמת נועה לזר. בינתיים, הוסר הסגר על מחנה הפליטים שועפאט. אחיו ואביו של המחבל החשוד נחקרו בשב"כ ונעשו מעצרים נוספים בבית חנינא. הסגר על יו"ש יוסר היום בחצות ואין כוונה לחדשו בחול המועד.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.