דובר מחלקת המדינה האמריקאית מאט מילר הודיע כי השליח האמריקאי לענייני איראן רוברט מאלי הוצא ל"חופשה" כפויה. לפי רשת CNN, מאלי הושעה בגלל טיפול לקוי במסמכים מסווגים.
שר הכלכלה ניר ברקת התייחס למהפכה המשפטית ולמשא והמתן בבית הנשיא בריאיון ל"ישראל היום" ואמר: "הייתי שותף לשיחות ונציגי האופוזיציה הסכימו על הרוב, היו פערים קטנים. הגענו עד לסף חתימה. לצערי זה התפוצץ"
בהמשך הריאיון ברקת שוב איים על יו"ר רשות התחרות מיכל כהן: "אני נחוש לשנות את התפיסה ואת הצורה שלפיהן רשות התחרות עובדת. אני בא מהעסקים. הציפייה שלי, ואני חושב שזו גם הציפייה של הציבור, היא שרשות התחרות תהיה עם שיניים, עם סכין בין השיניים, שהמונופול והקרטלים יפחדו פחד מוות מלפעול נגד החוק..
"כשר האחראי אני רוצה רשות תחרות מתפקדת כמו שצריך, וזה לא קורה עכשיו. אני נחוש לשנות את הדנ"א של הארגון הזה, וזה יקרה דרך המנהלים שלו".
לפי רשת CNN, ממשל ג'ו ביידן שוקל לשלוח פצצות מצרר – תחמושת האסורה לשימוש ביותר מ־120 מדינות – לאוקראינה. אם יוחלט לאשר את המשלוח, הוא עשוי להיכלל בחבילת הסיוע הצבאית הקרובה למדינה, בחודש הבא.
ח"כ אביחי בוארון בריאיון לכאן רשת ב על ההידברות בבית הנשיא: "עשינו את כל המחוות האפשריות לאופוזיציה. עצרנו תהליך שאנחנו מאמינים בו, לא היה לזה שחר בהיסטוריה שקואליציה של 64 מנדטים עוצרת תהליך בשביל להגיע להידברות. הם משכו אותנו באף במשך שלושה חודשים".
יו"ר הקואליציה אופיר כץ תוקף את היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב־מיארה, שמסרבת למנוע את המחאה נגד המהפכה המשפטית בנתב"ג ביום שני: "יועצת משפטית שלא אכפת לה שיהרסו בצורה לא חוקית למשפחות שלמות, עם ילדים שיצאו לחופש הגדול, את חופשת הקיץ שתכננו. וזה בשביל כמה אנרכיסטים, כל הכבוד לה".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו