מאת שלום ירושלמי
תקבל/י התראות במייל מכותב/ת זה/זו. באפשרותך לנהל את הגדרות ההתראות בעמוד הפרופיל שלך.
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנוהפרוייקט הציוני היה דמיון ופנטזיה והוא זמני לא יעזור לכם שום דבר ולאדון חילול השם אני גאה לחלל את השם שלך אני ואתה לא מאמינים באותו אלוהים סולברג הוא הכומר של דת הציונות ואפילו הלבוש שלו זה כשל כומר
תפסיקו לנסות לגייס את החרדים. המטרה צריכה להיות ריסוק מבנה החברה החרדית – הגיוס יגיע באופן טבעי בעקבות זה. לא צריך באלימות – רק לסגור את כל הברזים ולשים את עקב המדינה על צווארם של האדמו"רים ראשי הכתות.
כל התקציבים, כל ההטבות, כל ההנחות, כל מוסדות החינוך המתוקצבים הלא ממלכתיים, כל המשרות המומצאות לחרדים – לסגור את כל הברזים.
שחררו את הצעירים החרדים מגיוס ל-5 השנים הבאות ומהחובה להתייצב בישיבות – תנו להם לברוח החוצה מציפורני האדמו"רים והרבנים ולמצוא עבודה.
יהיה קצת בכי ותמונות ריגשי של ילדים חרדים רעבים – אבל התעלמנו מהתמונות מעזה, נתעלם גם מזה. החברה החרדית לא תשרוד 6 חודשים ללא עטיני המדינה. צה"ל יהיה מוכן לקבל את כל מי שירצה לקפוץ אל סיר ההיתוך ולהצטרף לעם ישראל. בלי גדודים נפרדים ובלי הפרדה מנשים – כולם ביחד בסיר ההיתוך. בן גוריון כבר ידע שככה בונים עם.
אחרת אפשר לסגור את הפרויקט הציוני.