JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אישה שהוזכרה בנאום נתניהו: הוא מנצל אותי | זמן ישראל

אישה שהוזכרה בנאום נתניהו: הוא מנצל אותי

סיהאם הייכל אגברייה מאום אלפחם, האישה שנתניהו הזכיר בנאומו בנצרת – בתגובה ראשונה לרדיו אשמס מיד לאחר נאומו של ראש הממשל. "אני תוהה – הוא עדיין משתמש בשם שלי וטוען שהוא באמת התרגש, אז אם באמת התרגשת אז מה עשית למעני?" אמרה הייכל בראיון.

הייכל הוסיפה בראיון מיוחד במסגרת גל פתוח שהפיק רדיו אשמס כי: "מאז אותה ישיבה ב-2012 הוא לא נזכר בי ולא עשה כלום למען פענוח הרצח, הוא מנצל אותי בקמפיין הבחירות, אז, הגעתי לכנסת בצפיה שיעשו משהו, אבל בסוף הרגשתי שהם קברו את הזכות שלי להביא את האחראים לדין. אם יתנו לי את הטלפון של לשכתו אני אפנה אליו כדי שיפסיק".

"نتنياهو دَفن قضيّتي ويستخدمني للتسويق لنفسه فقط!"

بعد أن ذكرها نتنياهو خلال مؤتمره بالناصرة: سهام إغبارية للشمس: "نتنياهو دَفن قضيّتي ويستخدمني للتسويق لنفسه فقط!"

Posted by ‎Ashams – الشمس‎ on Wednesday, January 13, 2021

דברי נתניהו היום:

"אני לא אשכח איך בשנת 2012 אני באתי לכנסת לישיבה שדנה בשאלת הבטחון, וישבה לידי אישה ערבייה שרצחו את בעלה ואת שני בניה, והיא רעדה. אני לא אשכח את זה, זה טלטל אותי, ואמרתי 'אנחנו מוכרחים לשנות את זה'. ואכן לקח לנו קצת זמן, לבנות משטרות – להתחיל לעשות דברים.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.