ניצן הורוביץ קורא לגוש השינוי לגלות אומץ כדי להקים "ממשלת משימה" שלא תפר את הסטטוס-קוו ותתרכז בהחלפת נתניהו ושיקום כלכלי.
"לא נכזיב את הבוחרים, חלקם בחרו באנו כהצבעה אסטרטגית כדי שיהיה גוש להחלפת נתניהו. אני מדבר עם כולם, אנחנו מבינים שבצד השמאלי אין מספיק.
"אני לא פוסל מפלגות מהצד השני כולל סער ליברמן וכו', כדי שנבוא ביחד נעשה ממשלת משימה, נתמקד באבטלה, בפשיעה.
"אנחנו מרצ 6, גם סער, בנט 7, ללפיד יש 17 ונמליץ עליו – מן ההיגיון שהוא בעל הסיכוי הכי גדול. צריך להשתחרר מהפחד מהערבים לביבי אין בעיה להציע למנסור עבאס את כל העולם.
"יש לי בעיה קשה (עם תמיכת רע"ם בטיפולי המרה). אם מישהו חושב שבממשלה הקרובה יוכל להעביר חוקים נגדנו, לשלול לנו זכויות ולהעביר חקיקה אנטי חילונית, שיוריד את זה מהשולחן ונתרכז בממשלת משימה.
"צריך להתרכז במטרה העיקרית, מה האופציה בחירות חמישיות? סמוטריץ' ובן גביר? נאשם בפלילים ממשיך להיות בבלפור?
"כל מי שרואה עמצמו בגוש שינוי הולך ביחד, יש שיחות מאחורי הקלעים, צריך קצת אומץ, נעשה הכל לא להגיע לבחירות חמש ושהוא ייצא מבלפור בלי לוותר על העקרונות שלנו. אני מקווה שלשותפים שלנו יהיה אומץ, צריך אומץ.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו