שר האוצר אביגדור ליברמן בפתח ישיבת הסיעה: "עליית המחירים בישראל – הכי איטית בעולם. בשוודיה הייתה התייקרות של 37% במחירי החשמל, בבריטניה יותר מ־30%. זה קשור גם בעלייה במחירי הגז והנפט".
על יצרני ויבואני המזון אמר: "לא ניתן לנצל את המצב באופן ציני. מחכים עד סוף היום לתשובה מנומקת, ואם לא – נפנה לרשויות המוסמכות כדי לדרוש הסברים". עוד אמר: "מחר כל חיילי הסדיר וכל משרתי השירות האזרחי יקבלו 50% תוספת לדמי קיום. רק לפני יומיים כרבע מיליון מקבלי השלמת הכנסה קיבלו תוספת בין 500 ל־600 שקל.
"לכל זה אני יכול להוסיף גם את ההסדר עם הנכים ועם נכי צה"ל, אפשר להזכיר כמובן גם את התוספת לסעיף 155 מיליון שקל למאבק באלימות במשפחה . זה רק מעט ממה שהממשלה הזאת עשתה מאז שהיא קמה".
שר האוצר אביגדור ליברמן במשרד האוצר בירושלים, 3 בנובמבר 2021 (צילום: אוליבייה פיטוסי, פלאש 90)
רוצים להגיב? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים לפרסם פוסט ולהגיב לכתבות? הצטרפו לזמן ישראל
רוצים שנשמור לכם את הלייקים שעשיתם? הצטרפו לזמן ישראל
לכל
תגובהופוסט
עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
עמוד הפרופיל הפומבי שלך ירכז את כל התגובות שפרסמת בזמן ישראל
אפשרות להגיש פוסטים לפרסום בזמן ישראל
אפשרות להגיב לכתבות בזמן ישראל
קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
בונוס:
הצטרפות לקבוצה הסגורה של זמן ישראל בפייסבוק המספקת הצצה מאחורי הקלעים של המערכת (למתחברים באמצעות פייסבוק בלבד)
עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.
ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.
תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.
תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו