JavaScript is required for our website accessibility to work properly. מחר: ״יום החרפת ההתנגדות״ | זמן ישראל

מחר: ״יום החרפת ההתנגדות״

מארגוני המחאה נמסר: ההתנגדות האזרחית הגדולה בהיסטוריה של מדינת ישראל תקיים מחר את "יום החרפת ההתנגדות", בשבת את ההפגנה השבועית. זה השבוע ה-11 ברציפות במעל ל-100 מוקדים ברחבי הארץ ובמרכזם ההפגנה בקפלן.

מובילי המאבק: מדינת ישראל נמצאת מתפרקת תחת ידיו של הרודן נתניהו. אותו 'שקרן בן שקרן' הוביל להתפוררות הכלכלה, הצבא והלכידות החברתית. הדרך היחידה להציל את ישראל היא לצאת במספרים חסרי תקדים. מדינת ישראל לא תוכל להמשיך לתפקד כדיקטטורה חשוכה ועם בן גביר בתפקיד השריף שפוקד על המשטרה להכות באזרחים. צאו מהבתים מחר כדי להציל את הבית.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.