JavaScript is required for our website accessibility to work properly. בגלל מצבורי נשק? לעיתונאים מביירות לא נתנו להכנס לאזור המטען בנמל התעופה בסיור | זמן ישראל

בגלל מצבורי נשק? לעיתונאים מביירות לא נתנו להכנס לאזור המטען בנמל התעופה בסיור

סיור בשדה התעופה של ביירות עבור עיתונאים ושגרירים כדי להוכיח כי חיזבאללה אינו משתמש בו לאחסון נשק נקטע מכיוון שנאסר על כתבים וצלמים להיכנס לאזור טיפול במטענים בשדה התעופה.

הערוץ הסעודי "אל-חדאת" מדווח כי הסיור נערך על ידי משרד התחבורה של ביירות כדי להפריך את הטענות שפרסם אתמול ה"טלגרף" לפיהן ארגון הטרור השיעי אסף נשק שהגיע מאיראן במקום, כולל טילים בליסטיים, רקטות ארטילריות לא מונחות וטילים מונחים נגד טנקים מונחי לייזר, ואבקה לבנה נפיצה מאוד ורעילה המכונה RDX.

בתגובה לטענות, שר העבודות הציבוריות והתחבורה בלבנון המזוהה עם חיזבאללה, עלי חמיה, קיים אתמול מסיבת עיתונאים בנמל התעופה, ודחה את ההאשמות ה"מגוחכות". חמיה הזמין עיתונאים ושגרירים לערוך סיור במתקני שדה התעופה ביום שני בבוקר, כדי להוכיח ש"אין מה להסתיר", צוטטו התקשורת הלבנונית את השר.

במהלך הסיור היום מלווים עשרות עיתונאים ושגרירים דרך חלקים משדה התעופה, אך רק הדיפלומטים רשאים להיכנס לאחד מבנייני הטיפול במטענים בשל "בעיות ארגוניות", בעוד שעיתונאים נותרים להמתין בחוץ בחום, לפי כתב אל חדאת.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.