צה"ל מודיע לוחמי הימ"מ בהכוונת שב"כ חיסלו חמישה מחבלים במבצע בגדה המערבית.
דובר צה"ל דיווח כי: "במבצע של לוחמי הימ"מ, שב"כ, וכוחות צה"ל בטול כרם שבמרחב חטיבת מנשה ובפיקוד חטיבת כפיר, לאחר קרב ירי, לוחמי הימ"מ חיסלו בהכוונת השב"כ חמישה מחבלים אשר התחבאו במסגד. בין המחבלים, חוסל מחמד ג'אבר, "אבו שג'אע", ראש התארגנות הטרור בנור א-שמס".
"אבו שג'אע" היה מעורב בפיגועים רבים, וכן בהכוונת פיגוע הירי בחודש יוני האחרון, במהלכו נרצח אמנון מוכתר ז"ל. הוא היה מעורב בתכנון פיגועים נוספים.
במהלך הלחימה לוחם ימ"מ נפצע באורח קל ובסיום הפעילות פונה לקבלת טיפול רפואי בבית חולים.
צה"ל דיווח כי בנוסף, בוצע מעצר של פעיל טרור נוסף. לפי דיווחים פלסטיניים, צה"ל עצרו את המבוקש מוחמד קסאס, אחד מראשי גדודי אל-קודס בטול כרם, הזרוע הצבאית של הג'יהאד האיסלאמי.
לפי הדיווחים הפלסטיניים כוח מסתערב של צה"ל נכנס בלבוש אזרחי לפאתי מחנה טול כרם ועצר שם את קסאס. אחר כך הגיעה תגבורת צבאית למרחב.

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך
תגובתך פורסמה! שתפו את עמוד הפרופיל שלכם
ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית
תמכו בנו