JavaScript is required for our website accessibility to work properly. לפיד נגד נתניהו: "הגיע הזמן שתתעורר, תבקש סליחה, קח אחריות" | זמן ישראל

לפיד נגד נתניהו: "הגיע הזמן שתתעורר, תבקש סליחה, קח אחריות"

ראש האופוזיציה יאיר לפיד מתח הערב ביקורת את ראש הממשלה בנימין נתניהו, לאחר שהאחרון תקף את ראש שירות הביטחון הכללי רונן בר.

"אצל ראש הממשלה ממשיכים לנסות להפיל את האשמה על אחרים, הפעם זה 'לא העירו אותי', התאום הפחדני של 'לא משכו בדש מעילי'", אמר לפיד.

עוד אמר: "אפשר לחשוב מה עשית כשכן העירו אותך. לא העירו אותך גם כשאמרו לך שהמהפכה המשפטית מפוררת את ההרתעה? לא העירו אותך גם כשחומרי המודיעין הזהירו מאסון? לא העירו אותך שהעברת מזוודות של כסף לחמאס?".

ראש האופוזיציה קרא לנתניהו לקחת אחריות על שאירע: "המדינה הזו ערה כבר 515 ימים, יש לנו עדיין חטופים בעזה. הגיע הזמן שתתעורר, תבקש סליחה, קח אחריות. זה קרה במשמרת שלך".

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.