JavaScript is required for our website accessibility to work properly. אחותו של החטוף הנפאלי ביפין ג'ושי: "‏עברו שנתיים – זה יותר מדי כאב" | זמן ישראל

אחותו של החטוף הנפאלי ביפין ג'ושי: "‏עברו שנתיים – זה יותר מדי כאב"

פושפה ג'ושי, בת 17, אחותו של החטוף הנפאלי ביפין ג'ושי, מדברת עם כתבים בישראל מצפון קרוליינה, שם היא ומשפחתה פועלים למען שחרורו של אחיה, 8 באוקטובר 2025 (צילום: צילום מסך)
צילום מסך
פושפה ג'ושי, בת 17, אחותו של החטוף הנפאלי ביפין ג'ושי, מדברת עם כתבים בישראל מצפון קרוליינה, שם היא ומשפחתה פועלים למען שחרורו של אחיה, 8 באוקטובר 2025

פושפה ג'ושי, אחותו של החטוף הנפאלי ביפין ג'ושי, דיברה עם כתבים בישראל על החלטת משפחתה לפרסם סרטון של אחיה שקיבלו לפני שנה.

"‏החלטנו לפרסם את הסרטון כדי להראות שהוא נמצא בעזה וחי, ואולי זה ייצור מעט לחץ על צוותי המו"מ להבין את הרגשות שלנו, את הכאב שלנו", אמרה ג'ושי. "‏עברו שנתיים – זה יותר מדי כאב בשבילנו, בשביל החטופים ובשביל משפחותיהם".

ג'ושי נחטף על ידי מחבלי חמאס מקיבוץ עלומים, שם למד חקלאות. הוא היה חלק מקבוצת סטודנטים מנפאל שהגיעו לישראל שלושה שבועות בלבד לפני כן במסגרת תוכנית לימודים מעשית לטיפול במטעי תפוזים ולימונים.

"כשראיתי את הסרטון, אמא שלי ואבא שלי היו לצידי, והדבר הראשון שעשיתי היה להודות לאלוהים שלא ראיתי פציעות על פניו או גופו", סיפרה ג'ושי, בת 17. "ואז הגוף שלי התחיל לרעוד ולא הצלחתי לעצור את הדמעות".

הסרטון צולם, לפי ההערכות, בנובמבר 2023, כמה שבועות לאחר החטיפה. מאז פרסום הסרטון לא התקבלו סימני חיים נוספים או מידע חדש על מקום הימצאו, אמרה אחותו.

המשפחה שוהה כעת אצל קרובים בצפון קרוליינה, כחלק מביקור ממושך בארצות הברית, שבו הם פועלים למען שחרורו של ג'ושי בוושינגטון ובאו"ם. דובר ישראלי מטעם המשפחה ציין כי מטרתם היא להגיע לבית הלבן.

"‏אנחנו כאן עם לב מלא תקווה, ורוצים לפגוש את הנשיא דונלד טראמפ ולפעול למען שחרורו הבטוח של ביפין", אמרה ג'ושי. "‏הנשיא טראמפ הציב אולטימטום לחמאס ולישראל לנהל משא ומתן – ואנחנו מודים לו מאוד על כך. תודה לך, אדוני הנשיא. אנחנו תלויים בך לחלוטין ומקווים מכל הלב שהצעדים שלך יחזירו לנו את ביפין". 

תגובות עכשיו הזמן לומר את דעתך

comments icon-01
0

ועכשיו אנו זקוקים לתמיכה שלך עזרו לנו להמשיך ליצור עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית

תמכו בנו
כל הזמן // שבת, 20 ביוני 2026
מה שחשוב ומעניין עכשיו
התחברו לזמן ישראל

רוצים להגיב לכתבות? התחברו עכשיו

  • לכל תגובה עמוד בזמן ישראל שניתן לשתף ישירות ברשתות החברתיות ולשלוח באימייל
  • העמוד שלך בזמן ישראל יציג את כל התגובות שפרסמת באתר
  • קבלו את המהדורה היומית ישירות לתיבת האימייל שלכם
הערה: כאשר אתם מתחברים לזמן ישראל אתם מסכימים לתנאי השימוש
Register to continue
Or Continue with
Log in to continue
Sign in or Register
Or Continue with
שלחנו לך אימייל
לינק לקביעת סיסמה חדשה מחכה לך בתיבה
סגירה
בחזרה לכתבה

עיתונות איכותית מתקיימת בזכות קוראים שתומכים בה

תמכו בנו

עיתונות אמינה, מקצועית וליברלית היא יסוד הכרחי לחברה חופשית ובריאה.

ישראל מתמודדת עם מתקפה חסרת מעצורים על יסודות הדמוקרטיה ועל כל המוסדות הממלכתיים שלה. ובמקביל, התקשורת הישראלית מאבדת את עצמאותה ואת יכולתה לבקר את השלטון. זמן ישראל הוכיח שאפשר גם אחרת: שניתן ליצור עיתונות חופשית, אחראית, ביקורתית ונחושה, המגינה על שלטון החוק ועל זכות הציבור לדעת.

תמיכתכם תאפשר לנו להמשיך לפרסם תחקירים, ניתוחים וכתבות עומק הנשענים על עובדות, ועל עבודה עיתונאית מקצועית ויסודית.